ЗА МЕН

~Life is a balance between rest and movement.~

Здравейте! Аз съм Джули Станева.
Започнах като инструктор по аеробик преди 25 години, занимавах се с джаз-балет, пилатес и постепенно достигнах до йога, като синтез на всичко до сега. Може би защото именно в йога участва не само тялото, но душата се развива и намира своя път. Считам за свои учтели Patricia Walden, Roney ee, Shva Ra, Sean Corn и много други. По професия съм архитект. Завършила съм НСА, специалност йога треньор. Сертифицирана съм към Министерството на младежта и спорта с № 1684.

Днес, когато ботоксовите инжекци, липосукциaта и хапчетата за отслабване са толкова популярни, е особено вдъхновяващо, че хората се обръщат към йога, за да променят външността и самочувствието си. Всъщност поемайки по пътя на йога, вие претърпявате драматична трансформация. 
Не само ще изглеждате млади, по-енергични и жизнени, вие реално ще върнете времето назад и ще промените напълно живота си.

Според данни от Международната Йога асоциация ето само някои от реалните здравни промени в човешкото тяло след практикуване на йога редовно: 
  • Повишава се сърдечно-съдовата ефективност 
  • Намалява кръвното налягане 
  • Подобрява се стойката. 
  • Засилва се имунната система. 
  • Намаляват депресивните състояния 
  • Засилва се паметта и концентрацията. 
  • Намалява холестерола.
Тайната за спирането и обръщането на процеса на стареене е гръбначния стълб. Състоянието и подвижността на вашия гръбначен стълб диктуват вашето цялостно здраве и красота.

„Enjoy the journey, not the destination.”

Пътуване означава как прекарваме живота си. Като бързаме непрекъснато и сме стресирани или като се наслаждаваме на всеки миг от него.

„Йога е идеалната възможност да разбереш кой всъщност си ти.”

Imasmi web loading