Анкета

1. Разкажи малко за себе си.... ( Кратка биография, образование, от колко време се занимаваш активно със спорт/танци, лицензи, награди, курсове, грамоти,участия)
2. Защо реши да се занимаваш със спорт/танци? Кое нещото, което те мотивира?
3. Какво представлява ... (Стилът ти)... ?
4. Защо всеки трябва да опита... ( тренировката ти) ?
5. Подходящ/а ли е ( тренировката ти) за всяка възрастова група?
6. Колко време отнема да се види резултат при редовни посещения?
7. Опиши се с една дума?

1. Казвам се Джули/ духовно име-Янтрашакти/. Архитект съм по професия. Спортът винаги е бил част от живота ми, започнах като инструктор по аеробик. Занимавала съм се с джаз- балет, пилатес и някак естествено стигнах до йога, като синтез на всичко до сега. Завърших НСА като треньор по йога.

2. Занимавам се с йога, защото тя е философия, начин за управление на ума, което се отразява в целия ми живот. Прави го задълбочен, осъзнат и най- вече щастлив.

3. Часът ми по йога е моя начин да провокирам хората как чрез тялото, емоциите и ума си могат да управляват живота си и да му се наслаждават осъзнато.

4. Защото ще преоткрият нови страни в себе си, които ще разтворят хоризонта на живота им и ще го направят много по- щастлив. Първата стъпка ще е да харесат и обикнат себе си.

5. Когато се занимаваме с йога, възрастта няма значение и човек постепенно се освобождава от предразсъдъците си/ възрастта е само един от тях/.

6. Когато се срещнеш с йога всъщност разбираш, че започва нов етап от живота ти, защото тя те преобразява напълно/променяйки мисленето ти/. Резултатът е, че се влюбваш в себе си и живота си, но всяко нещо изисква дисциплина и постоянство, за да стане част от живота ти.

7. С две, ако може- мислещ и обичащ човек.
Imasmi web loading